UYUNI ritueel

Droom mee naar de warme weldaad van Bolivia.

Deze oeroude Boliviaanse behandeling laat u uw dagelijkse beslommeringen even vergeten. Geniet van de massage met warme Uyuni bundeltjes, een heerlijke lichaamsscrub en een weldadige pakking.
Hoog in het Andes gebergte van Bolivia bevindt zich de Salar de Uyuni.  Dit is een eindeloos grote zoutvlakte op 3000 meter hoogte, die rust en sereniteit uitstraalt. Na het regenseizoen, als het regenwater de omliggende Uyuni ritueel van treatmentsmeren heeft gevuld en uiteindelijk doet overstromen, loopt de Salar de Uyuni ook onder water en ontstaat er een bijzonder fenomeen wat mensen van over de hele wereld trekt. Het water dat de zoutvlakte doet overstromen is o.a. afkomstig van het Titicacameer. Klik op de afbeelding voor een videoclip van deze behandeling.

Uyuni ritueel van 25 minuten bevat een massage van de armen en rug, een Uyuni bundelmassage van de rug, een scrub van de rug en een huidverzorging.

Uyuni ritueel van 50 minuten bevat een massage van de armen, rug en benen, een Uyuni bundelmassage van de rug en benen, een scrub van rug en benen, een rugpakking en een huidverzorging.

Uyuni ritueel van 75 minuten bevat een massage van armen, rug, benen en decolleté, Uyuni bundelmassage van rug, benen en decolleté, een scrub van rug en benen, rug-en beenpakking en een huidverzorging.