Polynesia

Ontspan en vervolmaak uw schoonheid op het ritme van eeuwenoude technieken…
Elke tussenstop nodigt u uit de beauty-geheimen uit Polynesië te ontdekken. Een reis die u meeneemt van het ene naar het andere eiland voor een heerlijke sensatie van welzijn.

Begin met een voetbad met Monoï olie om alvast te ontspannen en u te laten omringen door de heerlijke bloemengeur.

De tussenstop in Taha’a bestaat uit een scrub met kokosnoot, wit zand van Bora Bora, zeezout en vanille uit Tahiti. Laat u bedwelmen door de overheerlijke geur. Het resultaat is een fluweelzachte huid.

De volgende stop is het eiland Bora Bora (het eiland van het witte zand). De massage die in dit onderdeel gegeven wordt is een bijzondere combinatie van langzame en krachtige bewegingen en ‘hot sand stempels’, wat zorgt voor een diepgaande en spierontspannende werking. Uw lichaam wordt omringd door de geuren van Tiaré bloemen en ontspant zich.

De laatste stop is het heilige eiland Raïatea, hier groeit de Tiaré bloem. De heilige plant komt tot leven aan de voet van de Temehoni berg. De vrouwen uit Tahiti gebruiken de Tiaré bloemen als algemene remedie, dankzij de medicinale eigenschappen. De sacred oil voedt en hydrateert uw huid en geeft een parelmoerglans, zoals een fonkelende huid na een dagje in de zon.