NATUR-GEIST KRUIDEN AROMA behandelingen

 BEHANDELINGEN MET KRUIDEN EN AROMATISCHE OLIËN 

  • Even tijd voor serenity
    ontspanningsritueel, uitgebreide reiniging, edelsteenreflexmassage, peeling, masker met penseelmassage, handmassage.
  • Momentje voor jezelf
    ontspanningsritueel, uitgebreide reiniging, edelsteenreflexmassage, peeling, kruiden-stempelmassage, masker met penseelmassage, korte hand- en voetmassage.
  • Kom helemaal tot rust
    ontspannend voetbad, korte rugmassage, ontspanningsritueel, uitgebreide reiniging, edelsteenreflexmassage, peeling, masker met penseelmassage, onderbeen- en voetmassage.

 

AKIKO BEHANDELING

Een behandeling die het lichaam beschermt tegen regen, wind en kou op fysiek gebied en op emotioneel en mentaal niveau beschermt tegen inwendige kou en het gevoel weggeblazen te worden in de hectiek van alle dag.

Deze bijzondere behandeling maakt gebruik van warme kruidenstempels die o.a. jeneverbes, peper, gember en citroengras bevatten om het koude lichaam te verwarmen.
Er komt ook een warme pakking op de onderbuik, zodat u lekker warm wordt.

De oliën en kruiden zorgen voor een fijn gevoel.

Een hoofdmassage en reiniging van het gelaat zorgen ervoor dat u helemaal ontspannen wordt.
Verder bevat de behandeling een penseelmassage en masker.
Ook worden nek en decolleté met de warme stempels gemasseerd.

De longmeridiaan wordt ook gemasseerd met deze kruiden.
De longmeridiaan gaat zowel over ademhaling als huid, maar ook over de emotie verdriet en het al dan niet kunnen omgaan met grenzen.

Als de longmeridiaan uit balans is dan wil dat niet zeggen dat het orgaan long ziek is, het wil zeggen dat de energie niet optimaal functioneert.
Als de longenergie uit balans is, dan kun je je geïsoleerd, melancholisch of verdrietig voelen. Een chronische disbalans van de longenergie komt fysiek onder meer tot uiting in vermoeidheid (en dan vooral in de bovenste helft van het lichaam) moeilijk ademen, hoest, bronchitis, regelmatige verkoudheid of griep en stijve armen.