Cosmetische behandelingen

Ik werk met 3 verschillende merken in de salon, elk met een eigen ontspanningsritueel en andere werkwijze en behandelingen.

Dit zijn:

Verder hebben we ook nog de

GOLDEN TOUCH GIZICHTSMASSAGE
Dit is een massage met 3 verschillnde geuren en 3 verschillende soorten edelstenen, speciaal om ervoor te zorgen dat de balans tussen lichaam en geest in optimale balans komt.
De massage maakt ook gebruik van drukpunten die we met de edelsteenrollers behandelen.
Kortom een anti-stress massage die iedereen wel kan gebruiken.
Doordat we drukpunten behandelen is deze massage ook heel goed bij hoofdpijn, slaapklachten en verkoudheidsklachten.

GUASHA GEZICHTSBEHANDELING
Dit is een behandeling die afkomstig is uit China.
In China zijn schoonheid en gezondheid nauw met elkaar verbonden. Daarom is er vanuit de traditionele schraaptherapie een speciale ontspannende behandeling voor het gezicht ontwikkeld. Deze uiterst zachte behandeling heeft als doel de energiedoorstroming, de doorbloeding en de lymfecirculatie in het gezicht te verbeteren. Ook zorgt de behandeling voor een betere collageenproductie.

Collageen is het eiwit in het bindweefsel dat stevigheid geeft en rimpels voorkomt. Door de betere doorstroming in het weefsel worden ook de afvalstoffen beter afgevoerd, dit zorgt voor een frisse, schone huid.

Tijdens de behandeling worden ook acupressuurpunten op de meridianen in het gezicht meegenomen, zodat de behandeling ook een positieve invloed heeft op de gezondheid.

De behandeling is ontspannend, maar ook heilzaam bij hoofdpijn, migraine, oogklachten, gezichtsverlamming, aangezichtspijnen, chronische bijholteontsteking en andere klachten aan het hoofd.