CEYLON ritueel

Ontdek deze eeuwenoude verborgen treatment en ga mee naar het authentieke Ceylon.

Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en de overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werden gezien. Ondanks de kolonisatie kon men de cultuur en rituelen in stand houden.Ceylon ritueel
In de talloze grottempels op het eiland bleven de oude rituelen in het geheim bestaan. De oude wellness rituelen uit Ceylon zijn een samensmelting van de oude Singalese cultuur, de oude Ayurvedische en Boeddhistische gebruiken en gebruiken die werden meegebracht door de vele handelsschepen. Klik op het plaatje voor een film over deze behandeling.

Ceylon ritueel 25 minuten bevat een uitgebreide reiniging van de rug, een massage en een scrub van de rug en een huidverzorging.

Ceylon ritueel van 50 minuten bevat het Hilana ritueel, een uitgebreide reiniging van rug en benen, massage en scrub van rug en benen en een huidverzorging.

Ceylon ritueel van 75 minuten bevat het Hilana ritueel, een uitgebreide reiniging van armen, rug en benen, massage en scrub van armen, rug en benen, een huidverzorging.