Beauty & Health Care

Zoals we op de homepage aangeven:

Het is nadrukkelijk de bedoeling om uw verblijf in de praktijk zo aangenaam mogelijk te maken.

Hieronder kunt u aangeven of we hierin geslaagd zijn. Suggesties hoe we uw ervaringen kunnen verbeteren blijven welkom.

Om op een bericht te kunnen reageren dient u dat specifieke bericht te selecteren. Dit kan door rechts in het menu op het bericht te klikken of door in het overzicht van berichten op de titel of de datum te klikken.

 

3 antwoorden op “Beauty & Health Care”

 1. hey Christel
  Ik vind het echt super die edelsteenmassage, ik heb posttraumatische dystrofie aan mijn linker voet en hand, daar werkt het echt goed voor. Door de verschillende soorten stenen en olie’s die Christel gebruikt kan het echt voor heel veel dingen werken! Voor mij werkt het vooral heel goed voor de bloedsomloop in mijn voet en hand dat ze niet meer zo koud zijn en dan heb ik ook veel minder pijn daaraan. Maar de edelsteenmassage is ook erg ontspannend, je komt tijdens zo’n massage echt compleet tot rust!
  Christel weet echt wel waar ze het over heeft en als ze iets niet weet zoekt ze het op tot ze het wel weet, zodat ze je toch kan helpen! Ik ga een keer in de maand naar haar toe voor een edelsteenmassage en dan is het altijd gezellig!
  Ik vind Christel een hele zorgzame, intelligente, vriendelijke en meegaande vrouw!
  Heel veel groetjes van een erg tevreden klant!
  Sandra van der Burgt
  (Posttraumatische Dystrofie patiënt)

 2. Beste Christel,
  Bedankt voor de fijne massage met edelstenen.
  Ik vond het een ontspannende ervaring om in het contact met edelsteenstaven een massage te ondergaan.
  Je verwacht dat handen niet te evenaren zijn.
  Het is juist dat je nog wat extra’s krijgt: de helende werking van de edelstenen. De warme stenen in mijn handen en op mijn buik maakten de behandeling compleet. En natuurlijk is de persoon die het uitvoert hierin doorslaggevend. Jij hebt een fijne verzorgende werkwijze.
  Bedankt hiervoor.
  Hartelijke groet,
  Henny W.M. Schopman

 3. Beste Christel,
  graag wil ik jouw maar vooral ook andere laten weten hoe geweldig goed de hoofd/gezicht reflex behandeling werkt.
  al echt heel veel jaar heb ik veel last van mijn rug, tussen mijn schouder bladen zat het vaak hellemaal vast.
  ik heb om 6 weken een rugmassage om alles wat los te houden.
  maar nu wissel ik de rugmassage af met gezicht en hoofd reflex behandeling en ik ben voor het eerst in jaren helemaal klachten vrij. echt super !!! natuurlijk blijf ik deze behandelingen herhalen. ik kan het iedereen aanraden!
  de zorgverzekering vergoed bijna de hele behandeling.
  verder is het heerlijk ontspannend .
  Christel bedankt en ik hoop nog lang te kunnen genieten van je behandelingen.
  Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *